Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Hassaten, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, usturuplu şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da boşluk önünde bulundurularak standartlara normal halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa de hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanların beis kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dolgular ile kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Açılıp - kapanma sorunlevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu kondisyon denetleme edilmelidir. 

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı Yangın Kapısı Fiyatları bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, sevap şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve birebir paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Belli başlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kelime konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme etmek müşkül ve güvensiz olacağı sinein yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Yangın Kapısı Fiyatları Kattaki konutların her birinin bâtıninden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması vacip değildir.

Birşu denli yangın kapısı modelinin dünya aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, dekoratif yangın kapıları, ölçünlü yangın kapıları gibi modeller bile bulunuyor.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Kullanım sahaı vâsilemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz diğer bir kompartmanda korumayı fakatçlar.

Report this wiki page